PAP JÁNOS, DR. a környezetvédelmi bizottság előadója:

Full text search

PAP JÁNOS, DR. a környezetvédelmi bizottság előadója:
PAP JÁNOS, DR. a környezetvédelmi bizottság előadója: Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! A környezetvédelmi bizottság is megtárgyalta a módosító javaslatokat, és erről a következőkben tudok beszámolni.
A Pap András képviselőtársunk által beterjesztett módosító javaslatokat – amelyek a jelentés 3., 6., 11., 16., 21. és 26. pontjában találhatók – a bizottság nagy többséggel támogatta. Ebből az is következik, hogy a hasonló tartalmú módosításokat képviselőtársaim visszavonták, vagy a bizottság értelemszerűen nem támogatta azokat.
Van viszont három olyan indítvány, amelynek elfogadását bizottságunk Pap András indítványa mellett is elfogadásra javasolja. Az 1. pontban Jávor Károly és képviselőtársai módosítását támogatja a bizottság, amely új címet javasol az országgyűlési határozati javaslatnak. Ezenkívül a bizottság támogatja a 19. pontban Pap János, valamint a 29. pontban Kiss Róbert és Rácskay Jenő módosítását is. Ezek a módosító javaslatok egyébként nem zavarják meg a Pap András által beterjesztett indítványokat, amelyeknek tartalmát illetően, gondolom, nem szükséges elismételnem mindazt, amit Székelyhidi képviselőtársam mondott. Tulajdonképpen tehát arról van szó – nagyon röviden és tömören –, hogy a Kormány által előterjesztett úgynevezett fenékküszöbös megoldás helyett a bizottság a szivattyús megoldást támogatja. Köszönöm figyelmüket. (Szórványos taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi