ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Támogatja. Az Országgyűlés? Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 206 szavazattal 4 ellenében, 5 tartózkodás mellett a módosítványt elfogadta.
A kiegészítés 2. és 3. pontja alternatív megoldást kínál a 6. § helyett új rendelkezésre. Mindkét javaslathoz kapcsolódik az 54. és az 55. pontban levő indítvány, mivel mindegyik javaslatot tesz az akadémiai kutatóhelyek tanácsának létrehozására, a 23. § és a 24.§ helyébe lépő új rendelkezés felvételénél. Ezért ezekről együtt szavazunk. Felhívom figyelmüket, hogy a javaslat elfogadása kizárja az 58. pontban és a kiegészítés 4. pontjában levő indítvány elfogadását. Azokról a módosítványokról, amelyek szintén az akadémiai kutatóhelyek tanácsára irányulnak, de alternatívát képeznek, illetve támogatottságuk eltérő, később szavazunk.
A kiegészítő jelentés 2. és 3. pontjában a gazdasági és a kulturális bizottság is az Akadémia vagyonára és gazdálkodására kíván eltérő szabályokat megállapítani. (Zaj.) Szíves figyelmüket kérem, elég bonyolult a szöveg, úgyhogy kérem, amennyire lehet, a csendet is fenntartani.
Először a kulturális bizottságnak a kiegészítés 3. pontjában levő javaslatáról szavazunk, az előbbiek szerint ismertetett és a hozzá kapcsolódó 54. és 55. pontok szerint. Az alkotmányügyi bizottság támogatja. Miniszter úr?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi