ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Igen. Az Országgyűlés? Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés 206 szavazattal 3 tartózkodás mellett a módosítványt elfogadta.
(16.20)
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk. Megkérdezem képviselőtársaimat, van-e tudomásuk olyan módosító javaslatról, amelyről nem szavaztunk, noha kellett volna. – Senki sem jelentkezett.
Megkérdezem az érdekelt bizottságok elnökeit, illetőleg Mádl művelődési és közoktatási miniszter urat, sor kerülhet-e a végszavazásra. (Dr. Mádl Ferenc: Igen.) Igen.
Végezetül tehát kérdezem az Országgyűlést, hogy a már elfogadott módosító javaslatokkal, illetőleg az el nem fogadott javaslatok eredeti szövegével együtt elfogadja-e a Magyar Tudományos Akadémiáról szóló törvényjavaslatot mellékleteivel együtt. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés 214 szavazattal 1 ellenében, 4 tartózkodás mellett a Magyar Tudományos Akadémiával foglalkozó törvényjavaslatot elfogadta. (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! A gazdasági bizottság az ülést megelőzően módosító javaslatokat alkotott a gázszolgáltatásról szóló törvényjavaslathoz. Ennek benyújtása, illetőleg sokszorosítása folyamatban van. Az alkotmányügyi bizottság ezeket ma este kívánja elbírálni. Erre figyelemmel az a határozathozatal holnap esete kerül sorra. Jelezni kívánom, hogy ennek következtében a holnapi ülés közel másfél órával hosszabb lesz a meghirdetettnél.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi