ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! A kormány a következő előterjesztéseket nyújtotta be: az emberi jogok és alapvető szabadságjogok védelméről szóló egyezmény 9. és 11. jegyzőkönyvének kihirdetését indítványozó törvényjavaslatát és országgyűlési határozati javaslatát T/265., illetőleg H/302. számon;
az állami tulajdonban levő vállalkozói vagyon értékesítéséről szóló törvényjavaslatát T/288. számon.
A kormány ugyancsak benyújtotta az egyes elkülönített állami pénzalapokról szóló törvény egyes rendelkezéseinek módosításáról szóló törvényjavaslathoz kiegészítését T/251. számon;
az önkormányzatok országos érdekképviseleti szerveinek véleményét a Magyar Köztársaság 1995. évi költségvetési törvényjavaslatához.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a kormány - tekintettel az alkotmányügyi bizottság ülésén felmerült észrevételekre - a privatizációs folyamatok és az állami vagyonkezelés jogszerűségét veszélyeztető visszaélések feltárását elősegítő országgyűlési vizsgálóbizottság létrehozásáról szóló H/85. számú országgyűlési határozati javaslatot visszavonta.
Felkérem jegyző képviselőtársamat, Trombitás Zoltánt, hogy tájékoztassa az Országgyűlést a képviselői önálló indítvány tárgysorozatba vétele ügyében született döntésről. (Trombitás Zoltán az elnökhöz fordul.)
Bocsánat! Jegyző képviselőtársam kicsit később ismertetni fogja - a forgatókönyvében valahol elkeveredett.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi