DR. SZEKERES IMRE

Full text search

DR. SZEKERES IMRE
DR. SZEKERES IMRE (MSZP): Tisztelt Ház! A Magyar Szocialista Párt mögött álló bolsevista tömegek azok a választópolgárok, akik tavasszal ránk szavaztak és vélhetőleg most, télen is ránk fognak szavazni.
Szívesen vállalom, hogy ilyen sokan szavaztak ránk és fognak ránk szavazni.
Úgy gondolom, ha a kisgazdapártnak gondja van a jelöltállítással és vannak olyan városok, községek, ahol nem tud az esetleg meglevő jelöltjei számára aláírásokat gyűjteni a választópolgárok körében, ezt nem a magyar közigazgatásra kellene áthárítani, hanem talán végig kellene gondolni, hogy a kisgazdapárt politikája mennyiben felel meg a választópolgároknak.
Amennyiben viszont konkrét ügy vagy panasz van, úgy gondolom, hogy a választási bizottságok - amelyek elfogulatlanul és tisztességesen működtek a nyári választásokon is, és gondolom, ma is ilyen formában működ-nek - nyilvánvalóan ezt ki fogják vizsgálni.
A szocialista párt nincs abban a helyzetben és nem is akarja azt tenni, hogy a választópolgárokat, akik rá szavaztak, bármilyen formában is utasítsa, mert gondolom, ez lenne a diktatúra. Mi ezzel szemben a demokrácia talaján állunk. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi