DR. KISS RÓBERT

Full text search

DR. KISS RÓBERT
DR. KISS RÓBERT jegyző: Tisztelt Országgyűlés! Ma napirend előtt, a napirenden nem szereplő országos jelentőségű, halaszthatatlan és rendkívüli ügyben szólásra jelentkeztek:
Pokorni Zoltán, a Fidesz frakcióvezető-helyettese "Ki a felelős a Művelődési és Közoktatási Minisztériumban történtekért?" címmel;
dr. Torgyán József... (Szórványos taps.).., az FKGP képviselőcsoport vezetője "Az önkormányzati választások tisztaságát sértő magatartások veszélyeztetik az önkormányzati választásokat" címmel.
A keddi ülésnapra napirend előtt:
dr. Torgyán József... (Szórványos taps.)... "A milliárdos tételnél vezetés, a 80 milliónál meg tudatos félrevezetés - a Művelődési és Közoktatási Minisztérium ez idei mérlege; a sári iskolaügyben történt valótlan államtitkári állításokról" címmel.
A szerdai ülésnapon napirend előtt:
dr. Torgyán József... (Szórványos taps.)... "Az E-hitelről és a mezőgazdasági hitelezés anomáliáiról" címmel.
A csütörtöki ülésnapon napirend előtt:
dr. Torgyán József... (Derültség. Szórványos taps.)... "Néhány, a közelmúltban televíziós nyilvánosságot is kapott büntető anyagi jogi és büntető eljárásjogi tanulságról" címmel.
A pénteki ülésnapon napirend előtt:
dr. Torgyán József... (Derültség. Taps.)... "A tömegek vallási érzületének súlyos sérelméről, annak megakadályozásáról és az arról folytatott sértő televíziós polemizálásokról" címmel. (Közbeszólások: Több nincs, Torgyán úr? - Dr. Torgyán József: Mit csináljak? - Derültség.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi