DR. SEMJÉN ZSOLT

Full text search

DR. SEMJÉN ZSOLT
DR. SEMJÉN ZSOLT (KDNP): Megköszönöm, hogy miniszterelnök úr nem próbálta meg védeni a védhetetlent, nevezetesen azt, hogy a koalíciós pártok marakodása következtében az ifjúságpolitika kaotikus helyzetbe jutott. (Felzúdulás, zaj a bal oldalon.)
A konkrét konstrukcióra nem kaptam igazán választ, úgy gondolom, hogy az ifjúságpolitika, a magyar ifjúság ügye megér akkora súlyt, hogy esetleg egy tárca nélküli miniszter vagy egy államtitkár álljon ennek az ügynek az élén. (Zaj. - Dr. Pető Iván: Semjén Zsolt! - Derültség.)
Egyetlen megjegyzést azonban engedjen meg miniszterelnök úr. Számomra megnyugtató, hogy ön foglalkozik ezzel az üggyel és elképzelése van a historikumáról és a jövőbeli elképzelésekről is. Azonban ebbe a megnyugvásomba egy árnyalatnyi bizonytalanság vegyül, nevezetesen az a bizonytalanság, hogy az ön koalíciós partnere nem fogja-e esetleg - immár szokás szerint - már a ma esti tévé-híradóban megcáfolni azt, amit ön elmondott. Köszönöm szépen. (Taps, derültség a jobb oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi