DR. SZÁJER JÓZSEF

Full text search

DR. SZÁJER JÓZSEF
DR. SZÁJER JÓZSEF (Fidesz): Tisztelt Ház! Sajnálom továbbra is, hogy a szocialisták milyen módon próbálnak korábbi választási ígéreteik mögül kihátrálni. (Derültség a bal oldalon.) A vezérszónoklatomban elmondtam egy idézetet, amely az önök egyik képviselőtársától származik, amely azt mondja, hogy homlokegyenest az ellenkezője történik annak, mint amit ez a párt elfogadott és programjában vallott.
Én nemcsak a mi szakértőink és a polgárok véleményére szerettem volna hivatkozni, hanem önök körében is hasonló vélemények vannak.
Hogy miért nem szavazott a Fideszre a választópol-gárok jelentős része? Azért, mert mi nem tettünk közzé ilyen hirdetéseket. (Derültség a jobb oldalon.) A Fidesz a reális gazdaságpolitika alapján tette meg azokat az ígéreteket, amelyeket meg lehetett tenni, visszafogottan és abban a tekintetben, amelyre mi valódi gazdasági lehetőségeket látunk. Mi nem kívántunk beszállni a választási kampányban ebbe az ígérgetési versenybe. Önök felállították ennek a mércéjét, ezzel nem lehetett versenyezni. Úgyhogy azt gondolom, hogy erre elég egyértelmű a válasz, ezért kérjük önökön számon azt, hogy miért tettek ilyen hirdetéseket közzé. Köszönöm.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi