NIKOLITS ISTVÁN

Full text search

NIKOLITS ISTVÁN
NIKOLITS ISTVÁN (MSZP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Szájer Képviselőtársam! Megszólíttattunk, és immár sokadszor el kell mondanunk azt, hogy a Magyar Szocialista Párt nem keltett hiú reményeket.
(11.50)
Önnek módjában állt előbb az emelvényről végighallgatni Burány képviselőtársunkat, aki részletesen elmondta a történteket, valamint azt is elmondta, hogyan készült a szocialista pártban kellő gondossággal, társadalmi vitában is megméretve egy nagyon komoly program. Felelőtlenség ezt időről időre a Ház elé hozni és úgy beállítani, hogy egy újsághirdetés, amelynek egy szondázás volt a célja és egy program, amely egy későbbi kormányprogram alapját képezte, azonos súlyú és egyforma dokumentumok. Valóban, amit ön mond, megtörtént. Megjelent az újságban ez a hirdetés, és az is megtörtént, amiről képviselőtársam szólt: megjelent a szocialista párt programja.
Bevallom, elég nehéz olvasmány, terjedelmes és elemző mű. Nem lehet feltételezni, hogy bárki örömmel esti olvasmányként végigolvasta, ugyanakkor vitathatatlan, hogy amiket önök keresnek, az mind benne-foglaltatik ebben a programban. Nem egy rózsaszínű regény, és nagyon sok szomorú következtetést lehet ebből levonni a gazdaság állapotáról. Úgyhogy kérem, a jövőben ezt a kettőt párhuzamba állítva próbálja vizsgálni, és ne csak az egyik favorizálásával próbáljon meg esetleg következtetéseket levonni. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi