SASVÁRI SZILÁRD

Full text search

SASVÁRI SZILÁRD
SASVÁRI SZILÁRD (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Köszönöm a szót.
Tisztelt Szabó Zoltán! Hadd mondjam el önnek, hogy sem csődbe vivő tuti tippel, sem csökkenő értékű Fotex-részvényekkel nem rendelkezem. Rendelkezem viszont azokkal a jegyzőkönyvekkel, amelyek az elmúlt négy év során tartalmazzák azokat a politikai döntéseket, amelyeket annak idején mint ellenzéki politikusok, az MSZP-s képviselők is meghoztak.
Az én emlékeim arról szólnak, hogy ebben ők is igennel szavaztak. Ha most úgy gondolják, hogy erre az intézményre szükség van, és szükség van ennek normatív támogatására - mint arra Selmeczi Gabriella utalt az előző napon elhangzott felszólalásában -, akkor kérem, hogy támogassák ezt az indítványunkat. Ha meggondolták magukat, akkor kérem, azt is jelezzék.
Befejezésképpen csak annyit, egyébiránt a költségvetési politika mostani változatát, amelyet annak idején még Békesi-programnak hirdettek meg, remélem, hogy ez a Békesi-program nem fog úgy kiüresedni, hogy csak Békesi László neve legyen ott, s a költségvetés vagy az a gazdaságpolitikai elképzelés, amelyet meg akart valósítani, kihullik alóla.
Köszönöm szépen.
(12.40)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi