SZÖLLŐSI ISTVÁNNÉ

Full text search

SZÖLLŐSI ISTVÁNNÉ
SZÖLLŐSI ISTVÁNNÉ (MSZP): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Én nagyon örülök, hogy ilyen kapós a szakszervezeti téma a tisztelt Házban, hiszen úgy tűnik, darázsfészek. Darázsfészek, hiszen valamennyien emlékszünk rá, hogy ugyanebben a Házban néhány évvel ezelőtt milyen törvény született a szakszervezetekkel kapcsolatosan. Arra is pontosan emlékszünk, hogy azt a törvényt kik és hány párt hozta meg.
Nem akarok elkalandozni, tisztelt Sasvári Szilárd képviselőtársam. Szeretném elmondani, hogy a Pedagógusok Szakszervezete a többi szakszervezettel együtt mint szakszervezet hirdeti meg, amit meghirdet. Szerfölött furcsa volna ekkora erőt tulajdonítani egy személynek, lett légyen az tagja a parlamentnek vagy parlamenten kívüli. Ma ezekben az órákban, illetve néhány óra múlva kezdődik a még elégséges ellátásról a tárgyalás a Művelődési és Közoktatási Minisztériummal. Ebből tán világos, hogy ha tárgyal az ember ilyen kérdésekről, akkor a leginkább szeretné elkerülni azt, aminek a megvalósítását ön most volt kedves egy személynek tulajdonítani.
Megtisztel, hogy ekkora jelentőséget tulajdonít személy szerint Szöllősi Istvánnénak, de azt gondolom, a Pedagógusok Szakszervezetének 148 ezer tagja talán fontosabb. Köszönöm szépen. (Szórványos taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi