ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik tehát ma kezdődő ülésünk napirendjének megállapítása. A szavazás a Házszabály rendelkezésének megfelelően kézfelemeléssel történik. A házbizottság az Országgyűlés ma kezdődő ülése napirendjére és időtartamára vonatkozó ajánlását a hétvégi futárpostában kézhez kapták képviselőtársaim.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a házbizottság ajánlásával, figyelemmel az imént elhangzott bejelentésemre is. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (A képviselők látható többsége jelentkezik.) Köszönöm szépen. Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a házbizottság napirendi javaslatát a bejelentett eltéréssel elfogadta.
Tájékoztatom önöket, hogy az egymással összefüggő jogharmonizációs előterjesztések közül a kellő bizottsági előkészítés hiányában nem kerülhet sor az egészségügyi törvény, valamint az ügyvédségről szóló törvényerejű rendelet módosítását indítványozó előterjesztések részletes vitájára.
Megkérem Kiss Róbert jegyző képviselőtársamat, ismertesse, hogy mai ülésnapunkon a költségvetési törvényjavaslatnál az egyes képviselőcsoportoknak hány perc időkeret áll rendelkezésükre.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi