ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Múlt heti ülésünkön a magánszemélyek jövedelemadójáról szóló 1991. évi XC. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitáját lezártuk, de a részletes vitára bocsátásról nem döntöttünk. Indítványozom az tisztelt Országgyűlésnek, hogy a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.- 161 igen, 17 nem, 1 tartózkodás - a Ház nem határozatképes.) Sajnos nem vagyunk határozatképesek. Kérem, jelezzék, hogy kinek nem működik a szavazógépe. (Több képviselő jelentkezik.) Kónya Imrének, Balsai Istvánnak, Torgyánné Cseh Máriának, Tamás Istvánnak, Homoki Jánosnak... Mindjárt megnézzük, többeknek nem működik a gépe. Ezt követően ismét szavazunk. (Rövid szünet.)
Kérem, szavazzanak! (Közbeszólások: Nem működik semmi! - Dr. Torgyán József: Tegnap az ÉT-n már megszavazták, úgyhogy nem kell szavaztatni a Házat! - Zaj. Közbeszólások.) Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 171 igen szavazattal, 21 nem szavazattal, 6 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi