ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Mivel jelentkezés nem történt, Tisztelt Országgyűlés, soron következik a jövedéki szabályozás ellenőrzéséről, valamint a bérfőzési szeszadóról szóló 1993. évi LVIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat zárószavazása. (Zaj.)
Az előterjesztés T/141. számon, az egységes javaslat T/141/8. számon került kibocsátásra. Mielőtt folytatnám, megkérem önöket, hogy egy picit halkabban legyenek, mert így nem fognak tudni szavazni. Emlékeztetem önöket, hogy a múlt héten sor került a miniszteri válaszadásra.
Bejelentem, hogy a zárószavazás megkezdéséig senki nem nyújtott be a Házszabály 107. §-ának (1) bekezdése szerinti módosító javaslatot. Így a mai zárószavazás egyetlen döntést igényel.
Kérdezem a Tisztelt Országgyűlést, elfogadják-e a jövedéki szabályozás ellenőrzéséről, valamint a bérfőzési szeszadóról szóló 1993. évi LVIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot. Az Országgyűlés 210 szavazattal, 43 ellenszavazattal, 4 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! A Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője bejelentette, hogy élni kívánnak a Házszabály 50. §-ának (6) bekezdésében levő jogukkal, mely szerint a törvényjavaslat egészéről történő szavazás után minden képviselőcsoport legfeljebb 3 perces nyilatkozatban megindokolhatja a képviselőcsoport szavazatát.
Mindezekre figyelemmel megadom a szót dr. Szakál Ferenc képviselő úrnak, és átadom az elnöklést dr. Salamon László alelnök úrnak. (Taps.)
(Az elnöki széket dr. Salamon László foglalja el.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi