KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Valószínűleg a két perccel sem fogok élni.
Szeretném tisztelt képviselőtársam figyelmébe ajánlani hozzászólásom utolsó bekezdését, amikor is én azt mondtam, hogy el kell gondolkodnunk azon, vajon nem lenne-e célszerű... Én tehát konkrét javaslatot az általános vita keretében nem kívántam tenni.
Nagyon örülök annak, hogy a Fidesz vezérszónoka megköszönte az ÁSZ-nak a jelentését. Sajnálom, hogy én ezt elmulasztottam. Egyet azonban vegyünk azért figyelembe: nyilvánvaló, hogy a részletes jelentésnél az ÁSZ nem mehetett el bizonyos felelősségek megállapításáig. Szeretném Szabó Iván képviselőtársam figyelmébe ajánlani például az ÁSZ Útalappal kapcsolatos megállapításait, amely szerint a zárszámadás alapján az eltérés nem magyarázható meg. Megítélésem szerint ezt akkor valakinek csak szükséges lenne vizsgálni! De hivatkozhatnék itt a privatizációs bevételek elmaradására, a különböző kötvénycserékre, amikor bizonyos fázisig eljut az Állami Számvevőszék, de nem tud továbbmenni és nem tudja megállapítani az ezzel kapcsolatos felelősséget.
Pusztán ennek a gondolatát vetettem föl, és majd a részletes vitában nyilvánvalóan lesz mód arra, hogy ezekről eszmét cseréljünk. Köszönöm szépen. (Szórványos taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi