ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Nem kívánja. Az előterjesztéshez írásban előre senki sem jelentkezett. Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e valaki felszólalni? (Senki sem jelentkezik.)
Tisztelt Országgyűlés! Mivel senki nem jelzett felszólalási szándékot, felhívom figyelmüket, hogy részletes vitára nem kerül sor, az általános vita lezárását követően a törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk.
Kérdezem, hogy van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele? (Senki sem jelentkezik.) Észrevétel nincsen.
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Gondolom, miniszter úr, mivel nem volt vita, nem kíván felszólalni? (Dr. Békesi László nemet int.) A határozathozatal következik.
Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, kérdezem a Tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a Magyar Köztársaság kormánya és a Kínai Népköztársaság kormánya között a kettős adóztatás elkerülésére és az adóztatás kijátszásának megakadályozására a jövedelemadók területén Pekingben, 1992. június 17. napján aláírt egyezmény megerősítését indítványozó országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 304 igen szavazattal... (Taps a bal oldalon.)... ellenszavazat és tartózkodás nélkül, azaz egyhangúlag elfogadta az országgyűlési határozati javaslatot.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi