ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a választottbírósági eljárásról szóló törvényjavaslat zárószavazása. Az előterjesztést T/104. számon, az egységes javaslatot pedig T/104/8. számon kapták kézhez.
Emlékeztetem önöket, hogy a múlt héten sor került a miniszteri válaszadásra.
(19.00)
Bejelentem, hogy a zárószavazás megkezdéséig senki sem nyújtott be a Házszabály 107. § (1) bekezdése szerinti módosító javaslatot, így a mai zárószavazás egyetlen döntést igényel.
Kérdezem ezért a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a választottbírósági eljárásról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 262 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot egyhangúlag elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Ezek után gondolom, formális a kötelezettségem, de meg kell kérdeznem, hogy a Házszabály 50. § (6) bekezdése szerinti jogával kíván-e élni valamelyik képviselőcsoport, azaz kívánja-e e döntését háromperces indoklásban előadni. (Nincs jelentkező.) Senki nem kívánt e lehetőséggel élni.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi