DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Én kizárólag a Független Kisgazdapárt kezdeményezésével kapcsolatban kértem szót, természetesen összefüggésben mindazzal, amit a frakció nevében Lányi Zsolt képviselőtársunk elmondott.
Köszönöm államtitkár úr tájékoztatását, de tessék nekünk megengedni, hogy mi mégis abból induljunk ki, hogy a rideg számok világával szemben legalább annyira ténynek foghatók fel azok a kétségbeesett szülők, akiknek a könnyeit láttuk a televízió képernyőjén át. S én nem hiszem, hogy egyetlenegy szülőt, akinek a gyermeke azért halt meg, mert nem jutott a gyermek a lélegeztetőgéphez, megnyugtatna az a válasz, hogy itt esetleg szervezési hiányosságokról van szó. Mi nem azt mondjuk, hogy csak a Szent László Kórház esetében áll fenn a lélegeztetőgép hiánya, hanem ez nyilvánvalóan az ország legkülönbözőbb egészségügyi intézményeiben így lehet.
Ezért a Független Kisgazdapárt frakciója a bejelentett kezdeményezésével kapcsolatban elvárja az összes többi frakciótól, hogy az ország nyilvánossága előtt jelezzék belátható időn belül - gondolom nyolcnapos határidő elég lesz, hogy megvitassa minden frakció -, hogy a Független Kisgazdapárt kezdeményezéséhez csatlakoznak-e vagy nem. Én úgy gondolom, ha a napirend előtti felszólalásoknak olyan következménye lehet, hogy akár csak egy gyermeket megmentünk, akkor a napirend előtti felszólalásoknak értelmük lesz, és a Független Kisgazdapárt ezzel a kezdeményezéssel ezt a fajta napirend előtti megnyilatkozást szeretné az ország nyilvánossága előtt elindítani. Köszönöm a türelmüket. (Taps.)
(9.30)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi