ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Köszönöm. Tisztelt képviselőtársaim! Interpelláló képviselőtársunk a választ nem fogadta el. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e az államtitkár úr válaszát? Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - 137 igen, 47 nem, 1 tartózkodás. - Az Országgyűlés nem határozatképes.)
Sajnos, képviselőtársaim, az Országgyűlés e pillanatban még nem határozatképes. Kérem a frakcióvezetőket, intézkedjenek, hogy a képviselő kollégák az ülésen most nagyobb számban jelen legyenek. Megismételjük a határozathozatalt.
(14.40)
Kérem, foglaljuk el a helyünket! Tehát megismétlem: Barkóczy Gellért képviselőtársunk nem fogadta el az államtitkári választ. Kérdezem, az Országgyűlés elfogadja-e az államtitkár úr válaszát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - 151 igen, 33 nem, 7 tartózkodás. - Közbeszólások: Kevés!)
Még mindig néhány szavazat szükségeltetik a határozatképességhez. (Általános zaj. - Néhány képviselő érkezik az ülésterembe.) Megismételjük a határozathozatalt.
Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e az államtitkár úr válaszát? Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 156 igen szavazattal, 37 ellenében, 8 tartózkodás mellett az államtitkár úr válaszát elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi