ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a mai napon fogadtam a Biotermelők Országos Érdekképviseleti Szövetségének, illetőleg a Szövetség győri, székesfehérvári szervezeteinek képviselőit, és átvettem petíciójukat.
Képviselőtársaim ismerik az ügy előzményeit, és arról is tudnak, hogy a szervezet képviselői a parlament előtt éhségsztrájkot folytatnak. Tisztelt képviselőtársaim nyilván azt is tudják, hogy már az új parlament költségvetési bizottsága is foglalkozott az üggyel, mégis úgy gondolom, a parlament megfelelő szerveinek továbbra is foglalkozniuk kell a kérdéssel. Ezért bejelentem, hogy az egyesület képviselőivel folytatott tárgyalás alapján, közös megegyezéssel abban maradtunk, megkérem a gazdasági bizottságot, küldjön ki albizottságot, hogy most már tényleg nagyon alaposan vizsgáljuk meg az ügy előzményeit, és tisztázzuk a jelenlegi helyzetet.
Ugyancsak tájékoztatom az egyesület képviselőit, hogy levélben fordulok a miniszterelnök úrhoz, hogy államigazgatási szinten vizsgálják meg ezt a kérdést, és lehetőség szerint tegyék meg a szükséges intézkedéseket.
Úgy gondolom, ténylegesen pontot kell tenni ennek az ügynek a végére. Kérem képviselőtársaimat, hogy ezeket a kezdeményezéseket a megfelelő bizottságokban támogassák.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi