ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): A tisztelt Országgyűlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 1 igen szavazattal, 233 ellenszavazattal, 2 tartózkodással nem fogadta el.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a törvényjavaslat eredeti 7. §-ában a törvény 11. § (1) bekezdését, a 31. § (1) bekezdésében a törvény 46. § (1) bekezdését? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az eredeti javaslatot 233 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal, 3 tartózkodással elfogadta.
A 17. pont és a második kiegészítő jelentés 3. pontja alternatív megoldást kínál a 7. §-ban a törvény 12. § (1) bekezdésének módosítására, illetve kiegészítésére.
(15.30)
A 16. pontban lévő indítvány ugyanakkor mindkét javaslat mellett is elfogadható. Dornbach Alajos javaslata szerint a szavazóköröket úgy kelljen megállapítani, hogy egy szavazókörre mintegy 600-1200 választópolgár jusson.
Selmeczi Gabriella és Deutsch Tamás, valamint Tóth Tihamér meghatározott feltételek esetén az elkülönült településrészen önálló szavazókör kialakítására tesznek eltérő javaslatot.
Először Dornbach Alajos javaslatát teszem fel szavazásra a jelentés 16. pontja szerint. Az önkormányzati bizottság támogatja, az alkotmányügyi bizottság nem támogatja. Miniszter úr, egyetért-e a javaslattal?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi