ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság Országgyűlésének Házszabályáról szóló 46/1994. (X.30.) országgyűlési határozat módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslat határozat-hozatala. Az előterjesztést H/2729. számon kapták kézhez képviselőtársaim. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslatot senki nem nyújtott be, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.
Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a Házszabály módosításához az Országgyűlési képviselők négyötödének, azaz 309 képviselőnek az igen szavazata szükséges.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a Magyar Köztársaság Országgyűlésének Házszabályáról szóló 46/1994. (X.30.) országgyűlési határozat módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Tisztelt Országgyűlés! Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 296 igen szavazattal, 31 ellenszavazat és 11 tartózkodás mellett az Országgyűlési határozati javaslatot nem fogadta el.
Megkérdezem a képviselőcsoportokat, kívánják-e szavazatukat indokolni? Megadom a szót Hack Péter képviselő úrnak, aki az SZDSZ szavazatát indokolja.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi