KERTÉSZ ISTVÁN

Full text search

KERTÉSZ ISTVÁN
KERTÉSZ ISTVÁN (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Barsiné Pataky Etelka képviselő asszonynak a hozzászólásához szeretnék néhány kiegészítést tenni.
Abban igaza van neki, hogy az 1996. évi területfejlesztési alap-felhasználások a megyéknél sajnálatos módon az év utolsó negyedévére koncentrálódtak.
Abban nincs igaza viszont, amikor ezt a privatizációs törvénnyel összefüggésbe hozta. Az 1996-ban elfogadott költségvetési törvényünk már előirányozta ezt az ominózus 5 milliárd forintot, olyan értelemben és olyan megkötéssel, hogy a területfejlesztésről szóló törvény szerint kerüljön felhasználásra ez. És valamennyien emlékszünk, hogy a területfejlesztési törvényt idén tavasszal fogadta el ez a parlament, a területfejlesztési tanácsok félévkor alakulhattak meg, megalakultak, elkészítették működési szabályzatukat, kidolgozták a pályázatokat, kiírták, és ebből következett az, hogy végül is az év utolsó szakaszában kerülhetnek ezek az összegek felhasználásra.
Sajnálatos módon maga a késői felhasználás jogos, de az nem jogos, hogy ezt a privatizációs törvény mibenlétével meg milyenségével hozzuk összefüggésbe. Köszönöm figyelmüket.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi