ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Én is köszönöm. Kérdezem, hogy kíván-e még valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkező.) Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a következő vitaszakaszt az ajánlás 73-76. számú pontjai szerint, a baleseti ellátások szabályaihoz érkezett módosító javaslatok alapján. Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezés nem történt felszólalásra, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.
A következő vitaszakaszt az ajánlás 77-80. számú pontjai szerint nyitom meg, a felelősségi szabályok körében benyújtott módosító indítványok tekintetében. Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni. (Nincs jelentkező.) Jelzés nem érkezett, a részletes vita e szakaszát is lezárom.
A következő vitaszakaszt a 81., 82. és 85. számú pontok alapján nyitom meg, a nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségre vonatkozó módosító indítványokról. Kérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkező.) Nem érkezett jelzés, a részletes vita e szakaszát is lezárom.
Végül az utolsó vitaszakaszt nyitom meg a 83-86. pontok alapján, a 85. pontot kivéve. Az átmeneti és zárórendelkezések körében benyújtott indítványokról van szó. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelzés nem érkezett, ezért a részletes vita e szakaszát és a részletes vitát lezárom.
Kérdezem miniszter urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelőzően kíván szólni. (Dr. Kökény Mihály: A határozathozatal előtt.) Jelezte miniszter úr, hogy majd a határozathozatalt megelőzően fog reagálni a vitában elhangzottakra.
Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról várhatóan jövő héten fogunk határozni.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi