ASZÓDI ILONA KATALIN

Full text search

ASZÓDI ILONA KATALIN
ASZÓDI ILONA KATALIN (független): Köszönöm a szót, elnök asszony. Amit mondani szerettem volna Filló Pál felszólalására, annak egy jó részét Győriványi Sándor elmondta. Mindössze kiegészül még annyit szeretnék mondani: amennyiben ez a törvény azt célozza meg, hogy a feketemunkát, a feketegazdaságot szorítsuk vissza, akkor nem tehetünk olyan engedményt önmagunknak, hogy kimondjuk itt a plénumon, hogy megmaradnak továbbra is a kiskapuk, és ezeket nem akarjuk felsorolni.
Nekünk itt most az a dolgunk, hogy ezekből a kiskapuból lehetőleg minél többet bezárjunk. Gyakorlatilag akkor megint ugyanott leszünk, ahol eddig voltunk, mert az, hogy például a mezőgazdaságban öt napig dolgozzanak, s utána két nap pihenőnap legyen azért, mert nemzetközi jogi normák ezt előírják, ezt soha nem fogják megtenni. De valószínűleg nemcsak a mezőgazdaságban, hanem egyéb helyeken is, ahol dömpingmunkák, szezonmunkák vannak, egyszerűen azért, mert a szezonmunkáknak más a természete.
Tehát nem értek egyet azzal, hogy a módosító javaslatokat lesöpörjük és azt mondjuk, hogy a kérdést nem tudjuk megoldani, tehát maradjon úgy, ahogy a javaslatban szerepel.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi