ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a honvédelemről szóló 1993. évi CX. számú törvény, a hadköteles katonák szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIV. számú törvény és a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. számú törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslat zárószavazása. Az előterjesztést T/4518. számon, az egységes javaslatot pedig T/4518/35. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a törvényjavaslat elfogadásához a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges. Mivel az egységes javaslathoz senki nem nyújtott be a módosító javaslatot, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a honvédelemről szóló 1993. évi CX. számú törvény, a hadköteles katonák szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIV. számú törvény és a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. számú törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 260 igen szavazattal, nem szavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.
Megadom a szót Gyuricza Béla képviselő úrnak, hogy a Fidesz szavazatát megindokolja.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi