CSÉPE BÉLA

Full text search

CSÉPE BÉLA
CSÉPE BÉLA (KDNP): Tisztelt Országgyűlés! Pénzügyminiszter Úr! Azzal semmiképpen nem tudok egyetérteni, hogy ezek a számok nem mutatnak rá egy ciklus kormányzati tevékenységének az eredményességére. Azt elismerem, hogy vannak ezekben a számokban, mutatókban olyanok, amelyek régebbi időszakból erednek, és amelyek hosszabb távon javíthatók, amelyekben nem a kormány felelős.
Azonban az, hogy ezek a számok majdnem mind ilyen kedvezőtlen képet mutatnak, véleményem szerint mégiscsak rámutat egy adott ciklus kormányzati, parlamenti felelősségére. Nagyon szeretném nyomatékosan felhívni a pénzügyi kormányzat figyelmét arra, hogy Magyarországon az emberi tényező szempontjából egyes helyeken, egyes személyeket illetően nagyon tragikus és nagyon drámai a helyzet.
Tegnap este hívott fel egy egyedül élő nyugdíjas, aki képtelen kifizetni a lakásrezsijét, és az önkormányzat sem segíti már; azzal áll szemben, hogy egyszerűen nem tud mit csinálni, az öngyilkosság küszöbén áll. És nemcsak egy ilyen eset van, hanem nagyon sok. Erre szeretném nyomatékosan felhívni a kormányzat figyelmét: találja meg a módját, hogy segítsen ezeken a tényleg a társadalomnak a leginkább perifériájára sodródott embereinek a helyzetén.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi