ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a bíróságok szervezetéről és igazgatásáról szóló törvényjavaslat zárószavazása. Az előterjesztést T/4216. számon, az egységes javaslatot pedig T/4216/57. számon kapták kézhez képviselőtársaim. Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy az előterjesztés elfogadásához a jelen lévő képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges. Mivel az egységes javaslathoz senki sem nyújtott be módosító javaslatot, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a bíróságok szervezetéről és igazgatásáról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 236 igen szavazattal, 39 ellenszavazattal és 2 tartózkodással a törvényjavaslatot elfogadta.
Megkérdezem a képviselőcsoportokat, hogy kívánják-e szavazatukat indokolni. (Senki sem jelentkezik.) Nem. (Jelzésre:) Brúszel László képviselő úr mégis kívánja indokolni az MSZP képviselőcsoportjának szavazatát. (Dr. Brúszel László nemet int.) Mégsem kívánja - a gép is tévedhet, vagy a képviselő úr is meggondolhatja magát.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi