MÉCS IMRE

Full text search

MÉCS IMRE
MÉCS IMRE (SZDSZ): Tisztelt Elnök Asszony! Én röviden annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a Gyuricza Béla képviselőtársam által említett nehézségek kétségkívül léteznek. Léteznek, de ezeket a nehézségeket meg kell oldani. Az, hogy sikerül koncentrálni a kiképző központokba a legjobb erőket, biztosítani lehet a szakszerűséget, a megfelelő eszközöket oda lehet koncentrálni, ez a kiképzés minőségét javíthatja. Természetesen a feltételeket meg kell teremteni, s ez nagyon sok munkával jár.
Az, hogy az eddigi havi tíz-tizenegy kiképzési nap helyett hetente lesz majd öt kiképzési nap, reményeink szerint óriási minőségi változást jelent. Magasabb osztályba lép a kiképzés, sokkal intenzívebb lesz, és reméljük, hogy meg fogják oldani azokat a nehézségeket, amelyek most úgy tűnik, hogy ez elé tornyosulnak.
Meg kell oldani ezeken az új helyeken, nemcsak a megfelelő személyek kiválasztását, hanem megfelelő metodikának is a biztosítását és azokat a szekunder és tercier problémákat, amelyeket több hozzászóló felvetett: egy-egy kisvárosban kevés a megfelelő szórakozóhely a szabad idő kulturált eltöltésére.
Az mindenesetre világos és abban egyetértünk, hogy a szolgálati időt csökkenteni kell. Abban is egyetértünk, hogy a magasabb szintű, mozgékonyabb kiképzést biztosítani kell. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi