DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA

Full text search

DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA
DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA (KDNP): Köszönöm szépen, elnök úr. Igazán nem akarom húzni az időt, de kénytelen vagyok reagálni. Egyrészt köszönöm miniszter úrnak azt, hogy megerősített abban, hogy az Egészségbiztosítási Önkormányzat szakmai anyaga - hogy úgy mondjam - nem éppen a törvényhez kapcsolódó megfelelő szakmaiságról tesz tanúságot.
Önnek igaza van, és megerősített abban is, hogy mielőtt megszavaztuk a tb-önkormányzatok választásáról szóló törvényt, furcsa, hogy ezek a szakemberek támogatták a kormány elképzeléseit. Remélem, hogy ez az önök számára bizonyíték arra, hogy nem kellett volna-e mégis másként megválasztani a tb-önkormányzatokat. Erről ennyit.
(20.40)
Bársony András képviselőtársam, nem egészen értem, hogy miért feltételezi rólam, hogy három évvel ezelőtt nem voltam érzékeny vagy fogékony a feketemunka terjedésével kapcsolatban. Az, hogy három éve ülök ebben az Országgyűlésben és három éve tudom elmondani aggályaimat, és támogatok minden olyan kormányzati előterjesztést, amely fellép a feketegazdaság terjedése ellen, az nem jelenti semmiképpen ezt; különösen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élve, látva az ott megjelenő fekete- és szürkegazdaságot, úgy gondolom, hogy ezt kár volt feltételeznie rólam.
Én minden adótörvény kapcsán, minden tb-járulék és egyéb kapcsán itt országgyűlési képviselőként folyamatosan hangoztattam, hogy sokkal többet várok el a három éve kormányon lévő pártoktól, magától a kormánytól, hogy határozottabban lépjen fel a feketemunka vagy feketegazdaság ellen, valamint hogy teremtsen legális munkahelyeket.
Én tehát csak elmondani tudom, önöknek viszont határozottabban kellett (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) volna cselekedniük.
Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi