ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az Országos Rádió és Televízió Testület 1996. évi tevékenységéről szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról szóló országgyűlési határozati javaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az előterjesztést H/4263. számon, a költségvetési bizottság ajánlásait pedig H/4263/2. és 5. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Megkérdezem a kulturális bizottságot, hogy kívánja-e valaki indokolni. (Nincs ilyen jelzés.)
Tisztelt Országgyűlés! A kormány az ajánlás 1., valamint a kiegészítő ajánlás 1. pontjában szereplő módosító javaslatokat támogatja. Ezek elfogadása kizárja az ajánlás 2. pontjában szereplő indítványt, ezért a határozathozatal csak egyetlen döntést igényel.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a támogatott módosító javaslatok elfogadásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 302 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 4 tartózkodással a támogatott módosító javaslatot elfogadta.
A zárószavazásra a jövő heti ülésünkön kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a személyi javaslatok megtárgyalása. (Folyamatos zaj.)
A Házszabály 23. § e) pontjának megfelelően a házbizottság személyi javaslatokat terjesztett elő H/4576. és H/4585. számon. Felhívom tisztelt képviselőtársaim figyelmét, hogy a személyi javaslatok elfogadásához a rádiózásról és a televíziózásról szóló törvény értelmében abszolút többségre, tehát 193 igen szavazatra van szükség.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi