DR. SZABÓ ZOLTÁN

Full text search

DR. SZABÓ ZOLTÁN
DR. SZABÓ ZOLTÁN művelődési és közoktatási minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Talán most majd meggyőzöm képviselő urat, bár a Szabad Demokraták Szövetségének tudtommal nincs választmánya.
De: a Tan Kapuja Buddhista Főiskola két nyertes kiadványával, az Esterházy Károly Tanárképző Főiskola egy nyertes kiadványával, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem bölcsészettudományi kara kettő, jogtudományi kara két nyertes kiadványával, a Szent Atanáz Görög Katolikus Hittudományi Főiskola egy nyertes kiadványával, a Magyarországi Református Egyház Kálvin János Kiadója három nyertes kiadványával, a Szent István Társulat két nyertes kiadványával, a Vigilia Kiadó két nyertes kiadványával szerepel a listán. Egyik sem tartozik kifejezetten a kormánypártok érdekkörébe.
Ezeken a pályázatokon, az említett kiadók által benyújtott pályázatokon támogatta a kuratórium Ladocsi Gáspár: Az ókeresztény művészet, Erdő Péter: Az egyházjog kézikönyve, Németh Pál: A magyar református önismeret kézikönyve, Theodor Schneider: A dogmatika kézikönyve, Bertényi Iván: Magyarország története az államalapítástól a rendiség kifejlődéséig című munkáit.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi