POKORNI ZOLTÁN

Full text search

POKORNI ZOLTÁN
POKORNI ZOLTÁN (Fidesz): A helyzet az, hogy nincs mire válaszolnom, hiszen az államtitkár úr nem azt mondta, hogy a gonddal magával mit fog kezdeni a tárcánál; azt mondta: ez a gond nem a mi bűnünk, hanem a Köznevelési Tanács által létrehozott akkreditációs bizottságé.
Csak zárójelben jegyzem meg: a Köznevelési Tanács, ön nyilván tudja, kinek a tanácsadó szerve? A miniszteré. Ki hívja össze a Köznevelési Tanács üléseit? A miniszter. Ne tegyen már úgy, államtitkár úr, mint egy távoli idegen, akinek a szomszédjában valami probléma van! Ez az egyik gond.
A másik gond az, hogy két hónap elegendő lenne-e erre a munkára - augusztus 15-éig ugyanis fel kell használni ezt a pénzt -, ha ez a két hónap véletlenül és szerencsétlenül nem esne éppen egybe a nyári szünettel, a pedagógusok szünetével.
(13.50)
Még egy megjegyzés: ez a válasz még akceptálható lenne, elfogadható lenne egy olyan tárca államtitkárától, amely tárcánál nem fordult elő 300 millió forintos csalás vagy lopás. De mivel ez előfordult, éppen ilyen területen - az Ok-Tat botrány -, nagyobb pontosságra, nagyobb fegyelemre lenne szükség (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), mint amit a válasz alapján kikövetkeztethetünk.
Köszönöm a figyelmet. (Taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi