ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! A Szocialista Pártnak 7 perc 20 másodperce van még. Kívánják-e most kihasználni? (Senki sem jelentkezik.) Mert egyébként szeretném tájékoztatni az Országgyűlést, hogy 3/4 2-ig tart a televízió-közvetítés.
Úgy gondolom, ha igény van rá, az az igazságos, hogy ezt a hátralevő 28 percet elosztjuk a jelen levő frakciók számával, és ehhez hozzáadjuk még a Szocialista Párt rendelkezésére álló időt, és aki kívánja, az ennek az időkeretnek a terhére szólhat. Ha jól számolom, akkor hat frakció van jelen. (Dr. Pusztai Erzsébet a kezével ötöt mutat.) Hat. MDF, Fidesz, Kisgazdapárt... (Sasvári Szilárd a jegyzői székből: Itt vagyok!) A Fideszt nem számoltam bele, jegyző úr... (Sasvári Szilárd: Szívesen lemegyek.) Ha szólni kíván, akkor természetesen nincs akadálya.
Tisztelt Országgyűlés! Máris azt hiszem, eltelt két perc, és oszthatóvá vált a rendelkezésre álló idő. Számoljunk 24 perccel, amíg még a televízió-közvetítés zajlik, és akkor az hat frakcióval 4-4 perc, ehhez még hozzá kell tenni a Szocialista Párt 7 percét, az 11, ezt levonom a 24-ből, akkor marad 13, és akkor azt kell elosztanom öt frakció között... Kicsit bonyolult.
Tisztelt Országgyűlés! Tehát megkérdezem képviselőtársaimat, ki kíván egy ilyen 3-4 perc időtartamban szólni a Szocialista Párton kívül, mert nekik még több idejük van. Kétperces is lehet természetesen, meg hozzá is lehet szólni 3-4 perc időtartamban. Kérem, nyomják meg azok a képviselőtársaim a gombot, akik szólni kívánnak!
Megadom a szót Dávid Ibolya képviselő asszonynak, MDF, utána Győriványi Sándor képviselő úrnak, Független Kisgazdapárt; de három és fél percnél jelezni fogok.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi