ELNÖK (dr. Kávássy Sándor)

Full text search

ELNÖK (dr. Kávássy Sándor)
ELNÖK (dr. Kávássy Sándor): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a fogyasztóvédelemről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/4939. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/4939/152. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságok elnökeit, kívánnak-e a bizottság részéről előadót állítani. (Nincs jelzés.) Köszönöm, nem kívánnak.
Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslat szerkezeti rendje és a módosító javaslatok közötti összefüggésekre is figyelemmel kezdeményezem, hogy a vita három szakaszból álljon. Az első szakaszban az általános és a fogyasztói érdekvédelmet biztosító rendelkezésekkel kapcsolatos, a második szakaszban a fogyasztóvédelem intézményrendszeréről szóló, a harmadik szakaszban pedig a záró- és a hatályba léptető rendelkezésekhez érkezett módosító indítványok szerepelnek.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a javasolt vitaszerkezetet. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
A látható többség elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom az első vitaszakaszt az ajánlás 1-101., valamint a tartalmi összefüggésekre figyelemmel a 152. pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki a vita e szakaszában felszólalni.
Mészáros István László, az SZDSZ-frakcióból - megadom a szót.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi