BALSAY ISTVÁN

Full text search

BALSAY ISTVÁN
BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Ezt a választ nem lehet elfogadni. Vállalom annak az ódiumát, ha ezt kampányfogásnak tekinti államtitkár asszony, akkor mindent meg fogok tenni - és a Fidesz-Magyar Polgári Párt is -, hogy a közpénzek elherdálása, a korrupció ellen harcot indítsak.
Szeretném önnek felolvasni azt az újsághírt, amelyben közlik, hogy az Autó-Híd Rt. környezetvédelmi támogatása ügyében a Magyar Köztársaság rendőrsége befejezte a nyomozást. A cég hetvenmillió forintos támogatást kapott, ügyét az Állami Számvevőszék nemrég nyilvánosságra hozta.
A Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztérium - KTM - mint önálló fejezet gazdálkodását vizsgáló jelentésében külön is említ olyan esetet, amelynek során illetéktelenül jutottak a jelentős összegű, máig vissza nem szerzett közpénzekhez. Nagyistók László ellen, valamint mások ellen eljárás indult. Szekeres Imre frakcióvezető úr és felesége e társaságnál tisztséget töltött be, tisztelt államtitkár asszony. (Zaj a bal oldalon. - Szili Katalin: Ez nem igaz. - Taps a jobb oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi