ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Egyetlen név szerepel a monitoron, de azt hiszem, hogy az is tévedés. Most már kettő. Meg kell kérdeznem Boross és Vadász képviselőtársainkat, hogy szólni kívánnak-e, vagy csak a technika ördöge jelzi szándékukat. (Vadász István és Boross Péter nemet intenek.) Tisztelt Országgyűlés! Figyelemmel arra, hogy képviselőtársaink tehát nem kívánnak hozzászólni a javaslathoz, az általános vitát lezárom.
Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, a részletes vitára sem kerül sor. Dönthetünk a törvényjavaslat elfogadásáról, ha ez ellen nincs senkinek sem kifogása. (Senki sem jelentkezik.) Mivel nincs, tisztelt Országgyűlés, a határozathozatal következik.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a vegyi fegyverek kifejlesztésének, gyártásának, felhalmozásának és használatának tilalmáról, valamint megsemmisítéséről szóló, Párizsban 1993. január 13-án aláírt egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés 327 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot elfogadta. (Dr. Hack Péter tapsol.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi