DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszterelnök Úr! - monda-nám, de helyette ezek szerint Keller államtitkár úr fog válaszolni a kérdésemre.
Az Egészségbiztosítási Önkormányzat Wesselényi utcai ingatlanvásárlásával kapcsolatban felmerült a különösen nagy értékre vonatkozó hűtlen kezelés gyanúja. 1997. VIII. hó 16-án tette közzé a sajtó, hogy a népjóléti tárca feljelentést tett a Központi Bűnüldözési Igazgatóságon. Néhány nap múlva a Központi Bűnüldözési Igazgatóság feljelentéskiegészítést rendelt el, majd ezt követően a büntetőeljárásról szóló törvény szerint ismételten meghosszabbította az adatkiegészítés idejét. Tudomásom szerint az utolsó hosszabbítás október 18-án lejárt, hírt azonban nem hallhattunk arról, hogy mi történt ebben az ügyben. 150 millió forint értékű hűtlen kezelés gyanúja merült fel. Azt a kérdést tettem fel a miniszterelnök úrhoz, mi a helyzet most ebben az ügyben, miért hallgat a Népjóléti Minisztérium és a Központi Bűnüldözési Igazgatóság.
Tisztelt Képviselőtársaim! Ne gondolják, hogy okafogyottá vált az interpellációm, hiszen október 30-án nyújtottam be, majd a következő nap reggel megjelent az első hír a Magyar Nemzetben. Tehát ha mást nem, legalább ennyit azonnal elértem az interpellációmmal. Várom államtitkár úr válaszát. (Taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi