ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Soron következik az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. számú törvény módosításáról szóló, valamint a fogyasztási adóról és a fogyasztói árkiegészítésről szóló 1991. évi LXXVIII. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitájának megkezdése.
Emlékeztetem önöket, hogy a miniszteri expozé a tegnapi napon a személyi jövedelemadóról és a társasági adóról szóló előterjesztésekkel együtt hangzott el. A mai napon a bizottsági vélemény elhangzása után a képviselőcsoportok felszólalásaira kerül sor. A gazdasági bizottság előadója - előzetes jelzés szerint - Göndör István úr. (Nincs jelen.) Nem tartózkodik az ülésteremben. Kérdezem, hogy a gazdasági bizottság részéről a bizottság álláspontját kívánja-e valaki ismertetni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánják. Akkor az egyes képviselőcsoportok felszólalásaira kerül sor. A házbizottság megállapodása alapján a frakciók nevében először szóló képviselők 20 percben, a második kormánypárti felszólaló 10 percben mondhatja el beszédét. Az első körben - gyakorlatunknak megfelelően - kétperces felszólalásokra nem kerül sor.
A következő sorrendben kérem, hogy készüljenek a felszólalásokhoz: Csikai Zsolt, Szabad Demokraták Szövetsége; Csépe Béla, Fidesz; Miklós László, MSZP; Torgyán József, FKGP; Raskó György, MDNP.
Megadom a szót Csikai Zsolt úrnak a Szabad Demokraták Szövetsége részéről.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi