ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztést T/4330. számon, az egységes javaslatot T/4330/16. számon kapták kézhez. Az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatot nyújtott be az egységes javaslathoz, melyről T/4330/18. számon ajánlás készült.
(22.20)
Kérdezem, hogy az alkotmányügyi bizottság kívánja-e szóban indokolni a módosító javaslatot. Hack Péter úr jelezte, hogy nem.
A módosító javaslat alapján a záróvitát megnyitom. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs ilyen jelzés.) Nem.
A módosító javaslatról történő határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az alkotmányügyi bizottság módosító indítványát az ajánlás 1. számú pontja szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 298 igen szavazattal, 1 ellenében, 14 tartózkodással a módosító javaslatot elfogadta.
A zárószavazás következik. A Házszabály vonatkozó rendelkezése értelmében megadom a szót Szabó Zoltán államtitkár úrnak (Dr. Szabó Zoltán jelzi, hogy nem kíván szólni.), aki a kormány álláspontját nem ismerteti - akkor nem adom meg a szót.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a kiváló és érdemes művészi járadékról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 295 igen szavazattal, 9 ellenében, 6 tartózkodással a törvényjavaslatot elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi