HORN GYULA

Full text search

HORN GYULA
HORN GYULA miniszterelnök: Tisztelt országgyűlési Képviselők! Elnézésüket kérem, hogy ennyi ideig megvárakoztattuk önöket, de a számunkra elég csüggesztő ellenzéki magatartás után kénytelenek voltunk több variációt megvitatni.
Nos, a kormány úgy döntött, hogy az Alkotmánybírósághoz fordul annak tisztázására, hogy az október 7-ei országgyűlési döntésnek megfelelően - amely alapján a köztársasági elnök úr november 16-ára kiírta a népszavazást - van-e akadálya annak, hogy a népszavazást november 16-án megtartsuk. Ezzel fordul a kormány az Alkotmánybírósághoz.
Köszönöm szépen. (Közbeszólás jobbról: A NATO-kérdésben?) A NATO-kérdésben - én végig arról beszéltem. Azt hiszem, világos, hogy mivel fordulunk az Alkotmánybírósághoz. (Közbeszólások, zaj.)
Tehát még egyszer megerősítem, mielőtt valaki félreértené: az Alkotmánybírósághoz fordulunk, hogy az október 7-ei döntésnek megfelelően a NATO-kérdésben meg lehet-e tartani november 16-án a népszavazást. Így egyértelmű? (Közbeszólások jobbról: Igen.) Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi