ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Én is köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Mivel újabb ügyrendi jellegű észrevétel volt, a további ügyrendi jellegű észrevételek megelőzése érdekében mondom el, hogy jelenleg is kormányülés van.
A házbizottságon felvetődött az, a külügyminiszter úr kérte, hogy a napirend tárgyalását egy héttel későbbre tegyük. Az ellenzék, pontosabban a Fidesz részéről volt az a kérés, hogy ne halasszuk el egy héttel a tárgyalást, inkább a Külügyminisztérium részéről ne legyen jelen lévő képviselő.
A külügyminiszter úr vidéken tartózkodik, államtitkára kormányülésen van. Tehát nem tudok intézkedni arra vonatkozóan, hogy jelen legyen. Mivel az ellenzék beleegyezett a házbizottságon, hogy ezen napirend tárgyalásánál, ahol a külügyminiszter nem előterjesztő, ne legyen jelen, így kérem, hogy a további ügyrendi jellegű indítványoktól mentesítsék a Házat.
Természetesen, ahol a Külügyminisztérium az előterjesztő, ott jelen lesz az államtitkár úr, kijön a kormányülésről. (Taps az MSZP soraiból.)
Ezt csupán tájékoztatásul közöltem a további ügyrendi viták megelőzése érdekében.
Soron következik Donáth László úr, Magyar Szocialista Párt, szólásra készül Zsigmond Attila úr, Magyar Demokrata Néppárt.
Megadom a szót Donáth László úrnak.
(11.00)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi