DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY népjóléti miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársam! Valóban az elmúlt hetekben napirend előtt és az interpellációs időszakban is sok kérdés hangzott el az Energia Alapítványról. Tisztelt Képviselőtársam most a miniszterelnök úrhoz fordult ugyanebben a kérdésben, több olyan, minden alapot nélkülöző állítással és gyanúsítgatással, amelyet tisztelettel, de határozottan vissza kell utasítanom.
Miniszterelnök úr megbízásából - hivatkozva a Házszabály 117. § (1) bekezdésére - kérem a tisztelt Országgyűlést, hogy az interpellációra a miniszterelnök úr 30 napon belül írásban válaszolhasson. Az indokok a következők:
Az interpellációban megfogalmazott szám szerint 16, valójában 15 kérdésre négy percben érdemi választ adni nem lehet. A kérdések pontos megválaszolása több tárca, illetőleg az illetékes kormánymegbízott kompetenciáját érinti, így a válasz elkészítése hosszabb időt vesz igénybe, azt is tekintve, hogy az interpellációt október 22-én nyújtották be.
Kérem a tisztelt Házat miniszterelnök úr kérésének támogatására.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi