DR. JESZENSZKY GÉZA

Full text search

DR. JESZENSZKY GÉZA
DR. JESZENSZKY GÉZA (MDNP): Tisztelt Miniszter Úr! Ön a válaszában pontosan utalt azokra a gyakorlatokra vagy azoknak egy részére, amelyek az elmúlt korszakot - ha úgy tetszik, szocializmust vagy kommunizmust - jellemezték. Úgy tudom, hogy a borhamisításhoz szükséges technikai feltételek is akkor alakultak ki. (Derültség az MSZP soraiból. - Moraj.) Én is azt gondolom, hogy a jelen helyzettel kell foglalkozni, alkalmasint erről is szívesen beszélgetünk.
Miniszter úr rövid távú intézkedésekről beszámolt a sajtónak is és most is. Azt szeretném hallani, és azt szeretném tapasztalni, hogy hosszú távú intézkedéseket dolgoznak ki.
A Magyar Demokrata Néppárt a borgazdálkodásról szóló törvényhez és a hegyközségi törvényhez tett módosító indítványokat, azonban ez is csak egy csepp a tengerben. Egy olyan politikát szeretnénk látni, amellyel ezt a nagyhagyományú ágazatot helyre lehet állítani, és különösen az európai uniós tagság előtt már ezt az ágazatot versenyképessé lehet tenni (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) ahelyett, hogy újabb nehézségeket hozzon az uniós tagság.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi