ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Köszönöm. Képviselő úr válaszát úgy értelmeztem, hogy nem fogadja el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az államtitkári választ. (Dr. Toller László: Nem is mondta. - Dr. Torgyán József: Tiszta szívvel és tiszta füllel kell jönni!) Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Az eredményjelző táblán az alábbi szavazási eredmény jelenik meg: 106 igen, 33 nem, 5 tartózkodás.) Köszönöm. Az Országgyűlés nem határozatképes. Tisztelettel kérem a frakcióvezetőket, hogy gondoskodjanak a határozatképességről.
Az imént jelezték képviselők, hogy a képviselő úr nem válaszolt arra a kérdésre, hogy elfogadja-e a választ. Jelezte a kezével, hogy nem fogadja el. (Derültség a kormánypárti padsorokban.) A jegyzőkönyv számára rögzítem, hogy a képviselő úr nem fogadta el.
Kérném, hogy hívják be a folyosóról a képviselőket. (Rövid szünet után:) Tisztelt Országgyűlés! Kérem, hogy mindenki foglalja el a helyét! Újra kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) (Az eredményjelző táblán az alábbi eredmény látható: 122 igen, 34 nem, 7 tartózkodás.)
Tisztelt Országgyűlés! Még mindig kevés az ülésteremben lévő képviselő. Kérem, hogy értesítsék a képviselőtársaikat, a frakcióvezetők intézkedjenek a saját frakciójuk határozatképességéről! (Rövid szünet. - Folyamatos zaj. - Néhányan elhagyják a termet.) Kérném a képviselőket, hogy ne kifelé menjenek a teremből, hanem igyekezzenek minél többen bejönni! (Szórványos taps. - Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Csengő!) (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Újra megpróbáljuk a határozatképességet helyreállítani. Kérem, szavazzanak, hogy elfogadják-e az iménti választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Az eredményjelző táblán az alábbi eredmény látható: 144 igen, 35 nem, 7 tartózkodás.) Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a Ház határozatképtelen, és elrendelem a távollévők névjegyzékének nyilvánosságra hozatalát. (Taps minden oldalon.) Folytatjuk az interpellációkat.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi