LÁNYI ZSOLT

Full text search

LÁNYI ZSOLT
LÁNYI ZSOLT (FKGP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Hölgyeim és Uraim! A két percben inkább Lendvai Ildikó képviselőtársnőmnek szeretném mondani, hogy valószínűleg félreértett, vagy én fogalmaztam esetleg rosszul: én nem a politikától, hanem a kormánypolitikától kívántam meg egy távolságot a médiatörvény szellemében; ha úgy tetszik, akkor talán így értelmezhető, amit én próbáltam mondani - nem általában a politikától, hisz ez természetes. Akkor, mondom, valószínűleg rosszul fogalmaztam.
Máskülönben én sok mindennel egyetértek, amit a képviselőtársnőm mondott, azonban mégis azt kell mondjam, hogy a gyakorlati életben nem tapasztalható ez a nagy pártsemlegesség, illetve a pártokkal egyforma távolságtartás; ezt a véleményemet fenntartom, lehet, hogy úgy, mint ellenzéki képviselő. De én azt hiszem, hogyha megkérdezzük, és a panaszbizottságba beadott különféle papírokat megnézzük, akkor azért van ebben valami igazság, amit én mondok.
Az államtitkár úrnak nem kívánok válaszolni, mert az az érzésem, ő nem nagyon érti, hogy miről van szó, mert a médiatörvény egy kicsit más, mint az ő megszokott területe. És emiatt nem kívánok ezzel visszaélni, mert elég furcsa dolgokat mondott. Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi