KÖRÖSFŐI LÁSZLÓ

Full text search

KÖRÖSFŐI LÁSZLÓ
KÖRÖSFŐI LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Miniszter Úr! Tudom, hogy az autópálya építésének gyorsítása igen fontos, mert gazdaságilag sokkal kedvezőbb helyzetbe hozza azokat a településeket, ahol eddig nem volt autópálya. Annál is inkább tudom, mert Gödöllő szülővárosom, és igen nagy mértékben az autópályának köszönheti, hogy sok külföldi cég települt oda, sőt az ingatlanok értékének ugrásszerű növekedése is nem kis mértékben ettől függ. Azt is tudom, hogy az autópályáért mindenütt a világon fizetni kell.
A díjbevezetés mértékét és a kedvezmények módját viszont csak úgy tudnám elfogadni, úgy tudom elfogadni, ha az semmiképpen sem eredményezi azoknak a súlyos problémáknak a létrejöttét, amiről ez a mindkettőnk által említett hatástanulmány szól. Joggal fél a környező települések lakossága, hogy ez be fog következni. Ezért meggyőződésem, hogy a tervezett forgalmi változások, intézkedések mellett olyan díjat és olyan kedvezményeket kell megállapítani (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), amelyek ezt megakadályozzák, hogy a közlekedésnek ne legyen érdemes áttelepülni a 30-as útra. (Az elnök ismételten megkocogtatja a csengőt.)
Nagyon kérem, hogy ezt fontolja meg (Az elnök folyamatosan kocogtatja a csengőt.) miniszter úr a további egyeztetések során. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi