ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): A házszabály-módosítás alapján nem adhatok szót személyes érintettség ügyében. Mivel nem ügyrendi kérdésben kért szót, a határozathozatal következik. (Folyamatos zaj.)
Bejelentem, hogy a H/4772/9. számú ajánlás 3., 6., valamint a kiegészítő ajánlás 1., 2., 3., 4., 5., 6. számú pontjai nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, ezért ezekről nem határoz az Országgyűlés.
Az előterjesztő a H/4772/9. számú ajánlás 1., 4., 5., 7., 9. és 10. számú pontjaiban foglalt módosító javaslatok támogatja ezek elfogadása pedig kizárja az ajánlás 2. és 8. pontjaiban szereplő indítványaikat.
Most pedig felhívom figyelmüket, hogy a módosító javaslatok elfogadásához az országgyűlési képviselők kétharmadának, azaz 255 képviselőnek az igen szavazata szükséges. (Folyamatos zaj.)
Mindezek ismeretében - figyelmüket kérve - kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Az eredmény megjelenésekor taps a kormánypárti padsorokból.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 259 igen szavazattal, 79 nemmel, 1 tartózkodással a támogatott módosító javaslatokat elfogadta.
A záróvitára és a zárószavazásra a jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi