ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Buzás Sándor és képviselőtársai kivételes és sürgős tárgyalást kérve benyújtották a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. számú törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslatot, T/4639. számon.
Kérdezem az előterjesztőket: kívánja-e valamelyikük a kivételes eljárást indokolni? Buzás Sándor neve jelent meg a gépen. Tévedés történt. Nem kívánják indokolni.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést: egyetért-e az előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalásával? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 249 igen szavazattal, 61 ellenében, 4 tartózkodással az előterjesztést nem tárgyalja kivételes eljárásban.
(17.20)
Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztők kérték a törvényjavaslat sürgős tárgyalását. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e ezzel. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 259 igen szavazattal, 48 ellenében, 3 tartózkodással a törvényjavaslatot sürgős tárgyalásba vette.
Pusztai Csaba és Göndör István képviselő urak kivételes és sürgős tárgyalást kérve nyújtották be a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. számú törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslatot T/4599. számon. Kérdezem az előterjesztőket, hogy kívánják-e a kivételes eljárást indokolni.
Göndör István képviselő úr jelentkezett. Megadom a szót.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi