ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Köszönöm. Kérdezem, hogy melyik frakció kíván hozzászólni az ügyrendi javaslathoz. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett. A frakciók nem foglaltak állást.
Fölteszem a kérdést szavazásra. Tehát Sepsey Tamás képviselő úr javaslata szerint most - a Házszabály rendelkezéseinek megfelelően - ne szavazzunk a vagyoni kárpótlási eljárások lezárásával összefüggő egyes kérdésekről szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatokról. Indoklását hallották. Pontosítom: a kiegészítő ajánlás 9. számú pontjáról van szó.
Kérem, jelezzék, hogy az ügyrendi javaslatot ki támogatja, ki nem. Tehát kérdezem: egyetértenek-e Sepsey Tamás javaslatával? Kézfelemeléssel szavazunk. (Szavazás.)
Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés látható többsége támogatta Sepsey Tamás képviselő úr ügyrendi indítványát. Köszönöm. Ennek alapján fogunk szavazni.
(18.30)
Tisztelt Országgyűlés! A T/1584/18. számú ajánlás 10. pontja nem kapta meg a szükséges bizottsági támogatást, ezért erről nem határoz az Országgyűlés.
A T/1584/18. számú ajánlás 16. és 17. számú pontjait előterjesztői visszavonták.
A Független Kisgazdapárt képviselőcsoportja indítványozta az ajánlás 13. pontjáról, a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja pedig az ajánlás 6., 7., 8. és 11. pontjairól történő szavazást. Ezek a javaslatok egyik bizottságban sem kaptak egyharmados támogatást.
Felkérem Kiss Róbert jegyző urat, ismertesse azokat a módosító javaslatokat, melyeket az előterjesztő támogat.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi